O descriere de Bogdan Adrian Stănescu

Lumea văzută în imagini prin obiectivul aparatului de fotografiat şi în gânduri prin cuvintele lui Bogdan Adrian Stănescu.

Ultimele însemnări din jurnal:

Hanniball DiscoLecter

May 3, 2010

Hanniball DiscoLecter

Prins fiind în lupta cu timpul am reluat cu greu răspunsul la LineFight. “Bătălia” începută cu Mircea Drăgoi, e un prilej bun de a ne ţine neuronii creativi activi. Dar din păcate disponibilitatea neuronilor ăstora e de cele mai multe ori zero, fiind prinşi cu “diverse” probleme cotidiene…

M-am întâlnit întâmplător acum câteva zile cu Maria Surducan, o ilustratoare foarte talentată membră fondatoare a revistei de benzi desenate Glorioasa Fanzină. Degrabă am cumpărat de la ea cu 4 (patru) lei “Glorioasa Fanzină” cu numărul 5: o revistă mică, dar plină de talent şi dăruire. Mi-a plăcut foarte mult!

M-am urnit şi eu cu greu şi l-am desenat pe DiscoLecter, care îl învinge pe Collecter. Aşteptăm personajul lui Mircea, care o să-l doboare pe DiscoLecter, pe LineFight.com …

Și fiindcă am stabilit cu Mircea că o să desenăm doar alb/negru pe LineFight, iată-l pe DiscoLecter în toată splendoarea coloristică :P, aici:

Hanniball DiscoLecter

Hanniball DiscoLecter

The collectors live in fright
When they hear the music call…
DiscoLecter needs more light
On his shiny disco ball !

Votează-l pe DiscoLecter, pe LineFight!

...vezi toate însemnările în cuvinte

Ultima fotografie adăugată:

Salty reflections

Nov 19, 2011

Reflection of trees in a salty lake at Sovata (jud. Mureş, România), early autumn.