O descriere de Bogdan Adrian Stănescu

Lumea văzută în imagini prin obiectivul aparatului de fotografiat şi în gânduri prin cuvintele lui Bogdan Adrian Stănescu.

Ultimele însemnări din jurnal:

Prima carte

Jun 23, 2009

doi la o putere nouă
„Cândva, la marginea oraşului de beton-armat şi la hotarul pădurii de magnolii uriaşi, un roboţel privea pierdut la stele în timp ce o bufniţă albă, cu ochii ei mari, căuta ceva strălucitor şi rar să preţuiască pentru totdeauna”


Acum cinci zile, a văzut lumina tiparului o micuţă carte-poveste, pe care am avut plăcerea de a o vedea crescând dintr-o idee, apoi câteva gânduri aşternute în cuvinte şi câteva schiţe, într-o carte palpabilă, pe hârtie, cu ilustraţii colorate şi tot dichisul (mai puţin ISBN 🙂 ).

Dar mai mult decât o carte-poveste, „Doi la o putere nouă” este o carte-cadou, creată împreună cu Emma Mocan şi Andrei Rus, şi dedicată Ligiei şi lui Paul Mocan care au pornit pe acelaşi drum împreună, unindu-se prin căsătorie. Textul este scris împreună cu Emma, iar ilustraţiile sunt făcute de Andrei cu un mic ajutor din partea mea.

Şi cum unei cărţi îi stă mai bine pe hârtie decât pe ecranul monitorului, am decis că nu voi publica aici cartea în format electronic. Din păcate însă, am doar un singur exemplar tipărit, dar pot să o arăt oricui mă cunoaşte şi e curios să o vadă, până când (şi dacă) o vom publica într-un număr mai mare.

„Doi la o putere nouă” – o poveste de dragoste şi ‘ecologică’, în patruzeci de pagini:

...vezi toate însemnările în cuvinte

Ultima fotografie adăugată:

Salty reflections

Nov 19, 2011

Reflection of trees in a salty lake at Sovata (jud. Mureş, România), early autumn.