O descriere de Bogdan Adrian Stănescu

Lumea văzută în imagini prin obiectivul aparatului de fotografiat şi în gânduri prin cuvintele lui Bogdan Adrian Stănescu.

Ultimele însemnări din jurnal:

London by night

Dec 15, 2005

London by night
Mulţi au vorbit despre subiectul ăsta, poate prea mulţi .. Adevărul este ca există magie în toate lucrurile, mai ales noaptea, fie că e vorba de Londra, de comuna Cristeşti, Feleac sau Bobohalma.


Şi dacă tot am vorbit despre Charles Dickens, mai trebuie să spun că am aflat că scriitorul a trăit in Camden Town – o zonă din Londra pe care am vizitat-o de curând.

Pe Dickens nu l-am găsit (deşi am dat peste casa memorială care a fost transformată în muzeu) dar în schimb am dat peste o părticică minunată de Londra. Părticica ilustrată în fotografie, nu e semnificativă probabil pentru ceea ce reprezintă Camden Town acum: zona “punk”, unde poţi să admiri cele mai colorate frizuri, cele mai lucioase brizbrizuri şi brăţări şi lese cu ţinte, sau bazarul cu tot felul de bazaconii şi haine second-hand, dar m-a impresionat. Atât pe mine cât şi pe senzorul aparatului de fotografiat.

Şi iată şi (deocamdată 2) poze din Londra, noaptea

...vezi toate însemnările în cuvinte

Ultima fotografie adăugată:

Salty reflections

Nov 19, 2011

Reflection of trees in a salty lake at Sovata (jud. Mureş, România), early autumn.